Boo!

Halloween is just around the corner… well, not exactly, but I’m working on it already. Normally around this time of the year, I’m allabout costumes and parties to go to, but this year, Isabel and I will be catering a party for 300 people. We get to design all types of spooky finger foods and we’re very excited about this opportunity.
There’s also a lot of pressure to manage the production, and presentation. Lately I have noticed my dreams are all food related. Some of my new ideas are from my dreams….
This ghost sushi could be one of them. I made a chicken roll with pesto rice, and a vegetable roll with furikake rice. Then quail egg ghost sit on top of them. Sample making is a daily job now, so I’m sure whatever spooky things Roy sees in his bento, he won’t be surprised….

毎年夏が終わるとハロウィーンには何を着ようか、何所に行こうか、とそわそわし始める私ですが、今年は大変な事になりました。大掛かりなハロウィーンパーティへのケータリングの仕事が入ったのです。パートナーのイザベルと私はよくパーティー料理を手掛けてはいるのですが,今回のような大仕事は初めてです。ありがたいお話であり嬉しい反面、とても緊張しています。立食のフィンガーフードのみですが、ゲストの数はなんと300人! この頃はこの事で頭が一杯で、夢にまで見る毎日です。
とりあえず、その前にも小さいパーティーが2、3入っているので、新しいメニューの試作が続いていて, ロイのお弁当にも早速おばけやらモンスターが顔を出しています。

このロールはチキンをバジルごはんで巻いた物に顔を付けたうずら卵をのっけました。作り方(見たままですが)はこちらです。

Advertisements